День Української Державності

/Files/images/Ukraina1.jpg

Утвердити тяглість і заперечити міфи, нагадати про те, що Україна – не юна держава. 28 липня, у День Хрещення Київської Русі, вперше відзначатиметься державне свято – День Української Державності.
Утверджувати зв’язок сучасних українців з багатьма поколіннями нашого народу, нагадати про багатовіковий державотворчий досвід, культуру, самобутність українців — це мета нового свята, Дня Української Державності.
Указ про затвердження Дня Державності Президент підписав під час урочистостей до Дня Незалежності 24 серпня 2021 року. Відповідний закон 31 травня 2022 року ухвалила Верховна рада.
Свято молоде, натомість спрямоване вглиб віків — для того, аби утвердити спадкоємність понад тисячолітніх традицій українського державотворення.
З нагоди святкування Дня Української Державності в Костянтинівський спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів відбулася церемонія покладання квітів на алеї Слави та тематична ілюстративна виставка "Українські державотворці".Класні керівники онлайн провели інформаційно-виховні години і бесіди "Що таке державність" та "Моя україна - єдина та вільна.Для здобувачів освіти початкової школи було оголошено конкурс дитячої творчості "Вільна і єдина - наша Україна"
Кiлькiсть переглядiв: 60

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.